TOOLS

Door de jaren heen heeft Organise it zich gespecialiseerd in een aantal tools.  We zijn dan ook met plezier partner in het groeien naar optimaal gebruik van deze tools

 

 

Organise it is reeds 2 jaar Billit Partner. Als Billit certified partner kennen we de kneepjes van dit software pakket.

Met Billit begeleiden we onze ondernemers naar de digitale facturatie en financiële administratie van de toekomst, geheel in regel met de EU wetgeving die ook in België in voege zal gaan.

Gevoelige informatie veilig houden, hiervoor raden we Keeper aan.

 

Deze wachtwoordenkluis wordt opgebouwd volgens de rechten en optimalisaties uit de consultancy zodat eenzelfde structuur overal terug komt.

 

Organise it is Notion Certified.

Als structuurbrengers weten we als geen ander dat corporate knowledge moet geborgen worden. Dit kan best door binnen je bedrijf een tweede brein te maken.

Een goede tool om bedrijfsprocessen te capteren en alle informatie maar 1x in te geven is het gebruik van Notion.

Slim Notion gebruiken, een bestaande Notion workspace optimaliseren en een volledig gebouwde administratieve backoffice opleveren binnen Notion kent voor Organise it geen geheimen.

 

ANDERE TOOLS
Uiteraard blijft het niet bij deze 3 tools.
Organise it heeft kennis en ervaring in heel wat andere tools.

Zo hebben de meeste banking apps geen geheimen voor ons en kennen we software platformen van verschillende sociaal secretariaten.

Daarnaast is er kennis van aandeelhoudersregisters, kleinschalige CRMs en andere courante software platformen.

WAT WE DOEN
We raden niet alleen bepaalde tools aan, we gaan ook samen met de klanten hands-on aan de slag om de tool direct juist te zetten, geheel op de wensen van de klant.

Door dicht aan de bron te zitten als partner hebben we vaak ook sneller antwoord op support vragen of kunnen we vragen zelf mee gaan oplossen.

In veel gevallen gaan we na de implementatie zelf verder de tool gebruiken in onze support trajecten.

HET RESULTAAT
Goed opgezette tools waar je directe return on investment van kan verwachten.