ADMIN SCAN

Je bent al tijdje bezig met je bedrijf. Je hebt al dan niet al adminstratieve medewerkers (vast of freelance) in dienst, en je wil graag weten of je processen goed in mekaar zitten.

Door in te tekenen op de Organise it Admin Scan krijg je zicht op hoe (goed) je administratie is georganiseerd. Door een minimale tijdsinvestering weet je of er nood is aan extra hulp, optimalisatie en/of initiatie van de backoffice van je bedrijf of organisatie.

HEB IK EEN ADMIN SCAN NODIG?

Als je je afvraagt hoe sterk je organisatie of bedrijf administratief in de schoenen staat, dan is de Admin Scan de ideale tool.

Op een heel korte tijd (1u in je agenda) wordt je bedrijf administratief doorgelicht en heb je direct een idee waar je staat.

HOE VERLOOPT EEN ADMIN SCAN?

De Admin Scan komt neer op een vragenvuur van een uur met 1 van onze consultants (via Zoom). Na een korte introductie lopen we aan de hand van een gevalideerde vragenlijst door jullie huidige administratie.

Nadien krijg je een verslag met daarin een samenvatting van de scan en duidelijke aanbevelingen die eruit voorkomen.

WAT KOST EEN ADMIN SCAN?

Een Admin Scan kost in de lanceringsfase 150 EUR (excl BTW).

Vanaf 1 mei 2022 is de standaard prijs 250 EUR (excl BTW).

KAN IK ERNA ZELF AAN DE SLAG?

Uiteraard! Organise it zet jou en je collega’s in gang. Het is altijd fijn om zelf te starten met roeien als het bootje mooi afgewerkt is.