OFFICE ORGANISING

Met een eigen bedrijf is een goede administratie opvolgen niet altijd gemakkelijk. Zeker niet als je je accenten op je werk wil leggen en je administratie en financiën een noodzakelijk kwaad zijn. Als je denkt, bij mij is het ‘dweilen met de kraan open’, roep dan de hulp in van Organise it. Organise it helpt je om eenmalig alle achterstanden weg te werken en structuur te brengen in de administratieve kant van je zaak. Op die manier kan je – met een aantal tips en tricks – verder zelf aan de slag, of heb je maar sporadisch hulp nodig om de administratie up to date te houden.

HOE GAAT ORGANISE IT TE WERK?

Na een kort telefonisch contact, komt er een eerste afspraak om te analyseren waar de problemen zich voordoen en hoeveel werk er precies is.

Kort erna kunnen we aan de slag. Er wordt samen met u bepaald hoe we structuur kunnen brengen in de organisatie en welke benamingen we hierbij gebruiken. Zo kan u (en eventueel uw personeel) in de toekomst alles perfect in orde houden.

WAT KOMT ER ALLEMAAL BIJ KIJKEN?

Eerst gebeurt er een analyse van de huidige processen. Er wordt een plan opgemaakt over hoe deze kunnen geoptimaliseerd worden.

Er wordt gekeken naar de bestaande house style en de gebruikte templates. Hier wordt structuur in gebracht, een house style gids opgemaakt alsook templates in de juiste stijl en met correcte logo’s.

Administratieve processen en/of huisreglementen kunnen worden uitgeschreven.

WELKE SERVICES VALLEN ONDER OFFICE ORGANISING?

(Re)organisatie bij KMO’s of kleine zelfstandigen

  • Optimalisatie van administratie
  • Bijwerken van bestaande achterstand
  • Structureren van files (digitaal en op papier)
  • Opmaken van house style
  • Time management consultancy

  • Optimalisatie van planning (dag-, week- of maandplanning)
  • Optimalisatie van email management
  • Verbeteren van eigen productiviteit door juiste time management technieken te hanteren
IK WIL LIEVER DAT MIJN WERKNEMERS ZELF AAN DE SLAG GAAN... KAN IK EEN WORKSHOP BOEKEN?

Als je al je medewerkers in één keer wil meekrijgen en met een groepsgevoel je werkruimtes wil aanpakken, dan is een workshop een leuk alternatief.

In een heel interactieve workshop, krijgt het bedrijf een tas vol tips en tricks mee om het eigen bureau maar ook de gezamenlijke ruimtes netjes en gestructureerd te houden.

Contacteer ons voor meer informatie, specifieke inhoud en prijzen.