OFFICE ORGANISING

Met een eigen bedrijf is een goede administratie opvolgen niet altijd gemakkelijk. Zeker niet als je je accenten op je werk wil leggen en je administratie en financiën een noodzakelijk kwaad zijn. Als je denkt, bij mij is het ‘dweilen met de kraan open’, roep dan de hulp in van Organise it. Organise it helpt je om eenmalig orde te brengen in de fysieke administratie van je zaak. Op die manier kan je – met een aantal tips en tricks – verder zelf aan de slag, of heb je maar sporadisch hulp nodig om de administratie up to date te houden.

HOE GAAT ORGANISE IT TE WERK?

Na een kort telefonisch contact, komt er een eerste afspraak om te analyseren waar de problemen zich voordoen en hoeveel werk er precies is. Dit doen we door middel van onze scan.

Op basis van de resultaten kunnen we aan de slag. Er wordt samen met u bepaald hoe we structuur kunnen brengen in de organisatie. Zo kan u (en eventueel uw personeel) in de toekomst alles perfect in orde houden.

WAT KOMT ER ALLEMAAL BIJ KIJKEN?

Eerst gebeurt er een analyse van de huidige processen. Er wordt een plan opgemaakt over hoe deze kunnen geoptimaliseerd worden.

 

WELKE SERVICES VALLEN ONDER OFFICE ORGANISING?

(Re)organisatie bij KMO’s of kleine zelfstandigen

  • Bijwerken van bestaande achterstand
  • Structureren van fysieke files
  • Systemen voorstellen om het bureau vrij te houden om optimaal te kunnen focussen 
KAN IK ERNA ZELF AAN DE SLAG?

Uiteraard! Organise it zet jou en je collega’s in gang. Het is altijd fijn om zelf te starten met roeien als het bootje mooi afgewerkt is.

 

WELKE SYSTEMEN ZIJN AAN TE RADEN?

 

Organise it werkt bij heel wat bedrijven met Billit.

Deze dankbare tool zorgt meteen voor een totaaloverzicht van inkomende en uitgaande facturen. Organise it zorgt hierbij voor de verwerking.

Alle zorgen van de baan, en alles in 1 oogopslag zichtbaar.

Organise it is since September 2022 Billit Certified Partner, na succesvolle opleiding én slagen voor het partnerexamen. Op kantoor zijn 2 collega’s certified om onze klanten zo optimaal mogelijk te ondersteunen. 

Je volledige facturatieproces vanop één handig en betaalbaar online platform